Mentale Beauty Spa

Mentale Beauty Spa

Disable Preloader

€80

Βαθύς Καθαρισμός (120 λεπτά)

Συνδυασμός θεραπείας βαθέος καθαρισμού με συνολική αναδόμηση του δέρματος. Επιτυγχάνει βαθιά απολέπιση, ενυδάτωση, αποτοξίνωση και λεύκανση του δέρματος. Συνοδεύεται με εξαγωγή σμίγματος. Κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

€70

Θεραπεία Αναδόμησης (90 λεπτά)

Αναδόμηση για κουρασμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα (λάμψη, ενυδάτωση, αντιγήρανση).

€70

Θεραπεία Αντιγήρανσης (60 λεπτά)

H λύση για τη μείωση των ρυτίδων και των γεροντικών κηλίδων του προσώπου. Η θεραπεία A.G.E είναι η μοναδική που μπορεί να διεγείρει τον πολλαπλασιασμό νέων κυττάρων, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη και ελαστικότητα. Στηρίζεται στην ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος με απαραίτητα συστατικά όπως οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και αντιφλεγμονώδη στοιχεία, τα οποία μεταφέρονται μέσω της τεχνολογίας PH-DVC και αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποχρωματίζει πανάδες και γεροντικές κηλίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

€80

Θεραπεία Υπερμελάγχρωσης (πανάδες) (75 λεπτά)

Η μοναδική σύνθεση της pHformula M.E.L.A είναι μια ισχυρή θεραπεία για την υπερμελάχρωση που σχεδιάστηκε για να μειώσει την τοπικά συσσωρευμένη επιδερμική μελανίνη. Τα ενεργά συστατικά της θεραπείας (σαλικυλικό οξύ, φυτικό οξύ, μανδελικό, αζελογλυσίνη, λακτοβιονικό οξύ, PH-DVC) αναστέλλουν αποτελεσματικά την υπερ- δραστηριότητα της μελανίνης ενώ διεγείρουν την επιδερμική ανανέωση καθώς επιταχύνουν τον κυτταρικό κύκλο εργασιών, χαρίζοντας φωτεινό δέρμα απαλλαγμένο από τις ενοχλητικές και αντιαισθητικές πανάδες.

€70

Θεραπεία Ακμής (60 λεπτά)

Επαναστατική θεραπεία καταπολέμησης της ακμής, βασισμένη στην αναδόμηση της επιδερμίδας σύμφωνα με την pHformula, που συνδυάζει τις φαρμακοκαλλυντικές αλλά και ιατρικές τεχνικές. Η χημική αναδόμηση της επιδερμίδας επιτυγχάνει την αποσυμφόρηση και τον έλεγχο του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων που ευθύνονται για την ακμή με έναν συνδυασμό PH-DVC, πυρουβικού οξέος, αζελογλυσίνης, σαλυκιλικού και μανδελικού οξέος. Το ενεργό διάλυμα έχει έντονα αντιφλεγμονώδη οφέλη και έχει δημιουργηθεί ειδικά για δράση εναντίον των παραγόντων που ενεργοποιούν την ακμή, όπως η σμηγματόροια, η υπερκερατινοποίηση, τα βακτήρια και οι φλεγμονές.

€70

Θεραπεία Αντιγήρανσης για Ευαίσθητα-ξηρά δέρματα (60 λεπτά)

Μια ισχυρή και αποτελεσματική θεραπεία για ευαίσθητα, ξηρά και ερυθρά δέρματα. Βασισμένη στα καινοτόμα συστήματα αναδόμησης της pHformula έχει ως στόχο την αντιμετώπιση και την ανάπλαση της προβληματικής επιδερμίδας. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά με ενυδατική και αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας αλλά και στην πρόληψη των υποτροπών.

€40

Θεραπεία άμεσης λάμψης και φωτεινότητας (30 λεπτά)

Θεραπεία ενυδάτωσης, λάμψης και φωτεινότητας. Μοναδικός συνδυασμός των δραστικών συστατικών Υαλουρονικού οξέος, Ρετινόλης και Βιταμίνης C επαναφέρουν στο δέρμα τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας και απομακρύνουν την θαμπή και άτονη όψη.

€40

Θεραπεία λαιμού και ντεκολτέ (30 λεπτά)

Θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την χαλάρωση και τις πτυχώσεις του δέρματος, στον λαιμό.

€60

Θεραπεία χεριών (60 λεπτά) €60

Μια ισχυρή και αποτελεσματική θεραπεία για ευαίσθητα, ξηρά και ερυθρά δέρματα. Βασισμένη στα καινοτόμα συστήματα αναδόμησης της pHformula έχει ως στόχο την αντιμετώπιση και την ανάπλαση της προβληματικής επιδερμίδας. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά με ενυδατική και αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας αλλά και στην πρόληψη των υποτροπών.

€100

Θεραπεία εντατικής Αντιγήρανσης και Αποκατάστασης (75 λεπτά)

Οι θεραπείες MesoresurfacingTM έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργούν μικροσκοπικές διόδους με το DERMASTAMP device, το οποίο διεγείρει επαρκώς τις φυσικές άμυνες για την αποκατάσταση και την παραγωγή του κολλαγόνου και των πρωτεϊνών στις υπό θεραπεία περιοχές. Τα ενεργά συστατικά της pHformula εφαρμόζονται στο δέρμα ταυτόχρονα προκειμένου να διασφαλιστεί η αποτελεσματική απορρόφηση και η ανώτερη διέγερση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνεται το πάχος του δέρματος, να λειαίνονται οι επιφανειακές ουλές, να μειώνονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές.

* Πακέτο Θεραπείας (Συμπεριλαμβάνει τις κρέμες και δύο θεραπείες).

€70 - €90

Θεραπεία με μικρο-βελόνες (60 Λεπτά)

Η θεραπεία Micro Needling (θεραπεία με μικρο-βελόνες) που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, ανανεώνει και αναπλάθει την επιδερμίδα.

€60

Θεραπεία αναζωογόνησης (60 Λεπτά)

Θεραπεία αναζωογόνησης για την επιδερμίδα με άμεσο αποτέλεσμα που έχει σχεδιαστεί για όλες τις περιπτώσεις δέρματος. Βοηθά στην αποβολή των τοξίνων από το δέρμα, αφήνοντας το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ, λείο και τονωμένο, χαρίζοντάς τους άμεση λάμψη και φωτεινότητα καθώς επίσης και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση.

€50

Θεραπεία για μείωση των ρυτίδων (45 Λεπτά)

Θεραπεία για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Επαναπροσδιορίζει το οβάλ του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ ενώ γενικότερα τονώνει την επιδερμίδα. Συνιστώνται τρεις συνεδρίες σε διαστήματα μιας εβδομάδας, ακολουθούμενες από μια συνεδρία.

€60

Θεραπεία απολέπισης και ανύψωσης (60 Λεπτά)

Θεραπεία απολέπισης και ανύψωσης της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με τεχνικές διαμόρφωσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ώριμα δέρματα. Απαλύνει, λειαίνει και ραφινάρει την επιδερμίδα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με άμεσα ορατό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

elGreek
en_USEnglish elGreek