Mentale Beauty Spa

Mentale Beauty Spa

Disable Preloader

€80

Μια πραγματικά αναζωογονητική θεραπεία προσώπου. Οι ρυτίδες στοχεύονται με την τεχνολογία των Μικρορευμάτων, για τόνωση και σύσφιξη, διεγείροντας δυναμικά τα κύτταρα του δέρματος. Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται και αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία με Red και Blue Light, καταπραΰνει το δέρμα, ενώ η τεχνολογία του Οξυγόνου προσφέρει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ανανέωσης.

€80

Αναδιαμορφώστε ξανά την αρχιτεκτονική του προσώπου σας με αυτό τον πρωτοποριακό συνδυασμό τεχνικών μασάζ και της τεχνολογίας των Μικρορευμάτων, που ενεργοποιούν και συμβάλλουν άμεσα, στη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος και στη γλυπτική του περιγράμματος. Το Γαλβανικό ρεύμα παράλληλα εμποτίζει την επιδερμίδα με βιο- ενεργές φόρμουλες, που ενυδατώνουν και τονώνουν, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και την αντοχή της, ενώ το περίγραμμα ανυψώνεται εντυπωσιακά.

€80

Αυτή η ισχυρή θεραπεία, η οποία στοχεύει σε μια πιο λαμπερή επιδερμίδα, φωτίζει ορατά το δέρμα, αντιμετωπίζοντας δυναμικά τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες γήρανσης. Ένα μοναδικό σύμπλεγμα δραστικών ενεργοποιητών λεύκανσης, μαζί με την τεχνολογία Ultrasonic Peel και την τεχνολογία Light Therapy, συνδυάζονται μοναδικά, στοχεύοντας στη μείωση της μελανίνης και της θαμπάδας από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθαρό, νεανικό και φυσικά διάφανο δέρμα.

€80

Αυτή η επαναστατική θεραπεία προσώπου, στοχεύει στην αντιμετώπιση του ομοιόμορφου χρωματικού τόνου, καταπολεμά τις ατέλειες και τις λεπτές γραμμές και συμβάλλει στη μεταμόρφωση της υφής της . Η τεχνολογία Ultrasonic Peel αποκαλύπτει μια ορατά πιο λεία επιδερμίδα. Η χρήση ατμού και η εξαγωγή του περιττού σμήγματος, πριν από το εξιδεικευμένο μασάζ και την τεχνολογία Light therapy, επαναφέρει την ισορροπία της επιδερμίδας. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται αισθητά.

€70

Ένα ισχυρό αντίδοτο για το θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Η τεχνολογία Ultrasonic Peel διοχετεύει στην επιδερμίδα όλη την απαραίτητη ενέργεια για ισχυρή απολέπιση και διεγείρει την απομάκρυνση των ακαθαρσιών και των νεκρών κυττάρων, ενώ η τεχνολογία του Γαλβανικού ρεύματος εκμεταλλεύεται τη δύναμη των εκχυλισμάτων Elderberry και ανθών Πορτοκαλιάς για να αποκαταστήσει την υγρασία και τη ζωτικότητα της επιδερμίδας.

€70

Ένας βαθύς καθαρισμός για το πρόσωπο, που αποτοξινώνει την επιδερμίδα και επιδιορθώνει τον φθαρμένο ιστό. Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί την ισχυρή τεχνολογία Ultrasonic, εξειδικευμένες τεχνικές μασάζ, ατμό, καθώς και την τεχνολογία του Γαλβανικού ρεύματος, για αποσυμφόρηση του λιπαρού δέρματος. Ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά και η τεχνολογία Light therapy, βοηθούν στην εξισορρόπηση του δέρματος.

€70

Θεραπεία κατά της ερυθρότητας, που καλμάρει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα. Το δέρμα ενδυναμώνεται με την τεχνολογία του Οξυγόνου, ενισχύοντας την κυτταρική ανανέωση, με αποτέλεσμα την τέλεια ισορροπία και την αναδόμηση του ιστού. Η τεχνολογία Red Light λειτουργεί σε πλήρη αρμονία με τα καταπραϋντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά που χρησιμοποιούνται, για βελτίωση της κυτταρικής επικοινωνίας και ενίσχυση της φυσικής ικανότητα του δέρματος για επούλωση. Το αποτέλεσμα είναι ένα λείο και εξαιρετικά απαλό δέρμα.

€70

Αυτή η θεραπεία προσώπου έχει ως στόχο την αποσυμφόρηση, την αντιγήρανση και την απομάκρυνση της κούρασης από την ανδρική επιδερμίδα. Η τριπλή δράση των τεχνολογιών Ultrasonic Peel, η χρήση ατμού και η τεχνολογία του Γαλβανικού ρεύματος, καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, ενώ προσφέρει ταυτόχρονα και ισχυρή απολέπιση. Η τεχνολογία του Οξυγόνου στην επιδερμίδα, προσφέρει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

€70

Θεραπεία αντιγήρανσης (60 λεπτά)

Η νούμερο ένα θεραπεία παγκοσμίως για την ELEMIS. Κατάλληλη για την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, με κλινικές δοκιμές για τα θαλάσσια οφέλη της Padina Pavonica και του Red Coral. Στοχευμένες τεχνικές μασάζ ενθαρρύνουν τη βέλτιστη λειτουργία των κυττάρων δίνοντας τροφή και νεότητα στο δέρμα.

€70

Θεραπεία σύσφιξης και ανόρθωσης (Ευαίσθητα - ξηρά δέρματα) (60 λεπτά)

Ενισχυμένη με επαναστατική τεχνολογία, αυτή η θεραπεία βοηθά στην αποκατάσταση της αρχιτεκτονικής του προσώπου με τη χρήση των ισχυρών θρεπτικών ουσιών από φυτά (βλαστοκύτταρα), καθώς έχει ανακαλυφθεί ότι δραστηριοποιεί και βοηθά την υποστήριξη της εξωκυττάριας ουσίας. Σχηματίζει το πρόσωπο και προσφέρει νεανικό αποτέλεσμα. Ιδανική για διπλοσάγονο και πεσμένα μάγουλα ή δέρμα το οποίο έχει χάσει την ελαστικότητά του.

€45

Θεραπεία για θαμπό και άτονο δέρμα (30 λεπτά)

Μια θρεπτική ενίσχυση πλούσια σε υπερτροφές και βασικά μεταλλικά στοιχεία, έχει σχεδιαστεί για να θεραπεύσει το άτονο, θαμπό δέρμα με αναζωογονητικά, αποτοξινωτικά συστατικά. Κλινικά αποδεδειγμένη για να αφήνει το δέρμα πιο τεντωμένο, λαμπερό, φωτεινό και υγιές. Ιδανική θεραπεία για πριν από σημαντικά events, γάμους ή για άμεση αντιμετώπιση του κουρασμένου δέρματος.

€65

Θεραπεία για καταπολέμηση της λιπαρότητας για ένα καθαρό και φωτεινό δέρμα (60 λεπτά)

Aυτή η θεραπεία είναι ο SPA Καθαρισμός προσώπου. Μια αποκάλυψη για το λιπαρό δέρμα, με συμφόρηση ή ορμονικά επηρεασμένο. Αυτή η ρυθμιστική θεραπεία προσώπου βοηθά στην καταπολέμηση της λιπαρότητας και της γυαλάδας, ενώ το διαισθητικό μασάζ βοηθά στην αποκατάσταση της μικρο- κυκλοφορίας. Μια βαθιά αποτοξινωτική θεραπεία για καθαρό, φωτεινό δέρμα.

€70

(60 λεπτά)

Κλινικά αποδεδειγμένα* στοχεύει τα σημάδια γήρανσης και τον ανομοιογενή χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία, χρησιμοποιεί στρώματα ενζύμων, για μια ισχυρή απολέπιση και ανανέωση του δέρματος. Μια νέα αρχή, για ομαλότερο και πιο νεανική επιδερμίδα.

*Ανεξάρτητες Κλινικές Έρευνες

€50

Βαθύς καθαρισμός με αιθέρια έλαια (90 Λεπτά (ενυδάτωση, λάμψη, αντιγήρανση, λεύκανση)

Με την εμπειρία μας οδηγό δημιουργήσαμε μια θεραπεία στοχευμένη στον βαθύ καθαρισμό του προσώπου και στη σωστή λειτουργία του κατεστραμμένου δέρματος. Μια μοναδική εμπειρία που συνδιάζει 6 θεραπείες φροντίδας με αιθέρια έλαια.

€35

Καθαρισμός (90 Λεπτά)
(peeling, ατμός, μασάζ & μάσκα)

Ο απλός καθαρισμός προσώπου είναι η βασικότερη εργασία πρίν απο κάθε φροντίδα και αυτό γιατί μόνο όταν τον δέρμα έχει απαλλαγεί απο το σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ μπορεί να δεχθεί τις περιποιήσεις.

€35

LED MASK

Κλινικά αποδεδειγμένη φωτοθεραπεία LED με 5 στοχευμένα μήκη κύματος. Θεραπεία ιδανική για όλα τα προβλήματα του δέρματος (αντιγήρανση, ακμή, ενίσχυση θεραπείας, δυσχρωμίες, ροδόχρους βελτιστοποίηση).

Πρόσωπο - Λαιμός - Μάτι (60 Λεπτά)

Το σύστημα Cocoon Duοtechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες, Σπηλαίωση και Ραδιοσυχνότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων όπως της κυτταρίτιδας, της τοπικής εναποθέτησης λίπους και της χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

€30

Neck (30 minutes)

Το σύστημα Cocoon Duοtechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες, Σπηλαίωση και Ραδιοσυχνότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για την δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων όπως της κυτταρίτιδας, της τοπικής εναποθέτησης λίπους και της χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

€60

Θεραπεία (60 Λεπτά)
(Αντιγήρανση, Λεύκανση, Χαλάρωση, Ενυδάτωση)

Είναι μία επεμβατική τεχνολογία που χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα με roll-on για την εφαρμογή των ενεργών ουσιών, απόλυτα ασφαλές και με δυνατότητα αποστείρωσης. Κάθε πακέτο προϊόντος ενεργών ουσιών περιέχει ό,τι απαιτείται για μία πλήρη θεραπεία και αποτελείται από τα απαραίτητα mesogels και αμπούλες ουσιών.

€60

Θεραπεία οξέα (Αναζωογόνηση)

Προηγμένη σειρά οξέων τελευταίας γενιάς για την αναζωογόνηση και τον εξωραϊσμό του δέρματος. Ενδείκνυνται για τη βελτίωση της επιδερμίδας με χημική απολέπιση και αποβολή των νεκρών κυττάρων. Οι θεραπείες με οξέα θεωρούνται ένας πολύ αποτελεσματικός και ασφαλής τρόπος για την πρόκληση μιας έντονης ανάπλασης του κουρασμένου δέρματος, που έχει χάσει τη λάμψη του, ενθαρρύνοντας την επίστρωση του αναγεννημένου δέρματος με λιγότερες κηλίδες και ρυτίδες. Επιπλέον ανάλογα με το οξύ που θα χρησιμοποιηθεί και την πυκνότητά του, μπορεί να βελτιώσει σημάδια ακμής, φωτογήρανσης, κηλίδες και άλλες ατέλειες.

€70

Θεραπεία (60 Λεπτά)
(Anti-Aging, Firming, Moisturizing)

Genesis με την εγγύηση της mesoestetic. Το μόνο μηχάνημα ιατρικής αισθητικής με 44 πρωτόκολλα για θεραπείες προσώπου και σώματος που χρησιμοποιεί την τεχνολογία SmartDrivityTM. Τον έξυπνο συνδυασμό 4 τεχνολογιών (RF, Capacitive, ResistiveRF, LED και μεσοθεραπεία) που συγκεντρώθηκαν με σκοπό την απόκτηση θεαματικών, με μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων εύκολα και ανώδυνα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

€20

Ανάλυση Προσώπου

Το σύστημα ανάλυσης δέρματος χρησιμοποιεί πολυφασματική απεικόνιση για να μας αποκαλύψει σημάδια γήρανσης στην επιφάνεια του δέρματος αλλά και στο χόριο τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Με κατάλληλη επεξεργασία και ανάλυση των εικόνων μπορούμε να εκτιμήσουμε το δέρμα βασισμένοι σε έξι διαφορετικα κριτήρια: ρυτίδες, σημάδια, πόρους, δυσχρωμίες, πορφυρίνες (απόδειξη ενεργού ακμής), και σημάδια φωτογήρανσης. Έτσι έχουμε την δυνατότητα να εντοπίσουμε βλαβες σε αρχικό στάδιο και να τις αντιμετωπίσουμε πριν γίνουν ορατές.

€70

JETPEEL
Σύστημα καθαρισμού ανανέωσης, ανάπλασης και σύσφιγξης της επιδερμίδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.
H επαναστατική τεχνολογία βασισμένη στις αρχές της αεροδυναμικής, χωρίς ατμό , πίεση και κοκκίνισμα ,χρησιμοποιεί μόνον φυσικά συστατικά αέρα, οξυγόνο και αλατούχο διάλυμα που διεισδύονται με υπερηχητικές ταχύτητες επιτυγχάνοντας την επιθυμητή δράση στη επιδερμίδα.

Εφαρμογές:
✅Βαθύς καθαρισμός,
✅Απολέπιση,
✅Ενυδάτωση,
✅Οξυγόνωση,
✅Βελτίωση Ουλών μέσω της χρήσης γλυκολικού οξέως
✅Ρυτίδες,

elGreek
en_USEnglish elGreek